måndag 2 maj 2016

Knasvecka och vikinga-helg

Veckan som gick (vecka 17) var galen. Det var flera faktorer som påverkade de, men en sak som verkligen rörde till det var att Gorons planer blev kringkastade. Först skulle han hjälpa två vänner att flytta till Åsele (for my international readers, Åsele is a town 650 kilometers from Stockholm, where we live). Sedan blev det, av randiga och rutiga skäl, inställt. Jag jobbade extra, och jag trivs på mitt jobb, men det ruckade ju också på rutinerna.

Det som gör mig glad och stolt är att vi klarade det. Hur? Vi pratade ihop oss och sänkte kraven. På fredagen bjöd jag honom på bio. Vi såg "Batman v Superman" och det var precis vad vi behövde. Filmen har fått mycket kritik, men vi gillade den. Den gav, i mina ögon , ett intressant perspektiv på konsekvenserna av superhjältar.

Det blev en liten tvist på vår tradition att åka till Adelsö på Valborg. I år var jag istället där på första maj och hjälpte till på vikingadagarna. Det var skönt att komma ut till vikingagården, och dessutom så provade jag att lägga gelésulor i mina vikingaskor. Jätteskönt, det ska jag komma ihåg till framtida event. Provade också på att skjuta pilbåge för första gången, svårt men roligt. Goron och jag tävlade internt om vem som skulle mata katterna den kvällen. Han vann, men det är helt okej.


2 kommentarer:

  1. It sounds as if you achieved triumph from what could have been a disaster. Yay you. And Goron.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Triumph from what could have been a disaster" could be the motto of mine and Goron's relationship. Thank you for rooting for us =)

      Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.