torsdag 2 juni 2016

Tankar om 35

Jag har hunnit med saker sedan förra veckan. Jag har bland annat hunnit att fylla 35. Det blev ingen stor fest, eller ens en liten, utan jag och Goron gick på bio och såg "Djungelboken". Jag hade inga stora förväntningar, gick mest dit för att det kunde vara kul att se hur de har lyckats att göra den live-action. Filmen var dock underbar, framförallt så fick djuren vara mycket mera djur än i tidigare versioner. Jag vet inte om det är animationen eller att Jon Favreau är väldigt duktig på att göra filmer med både action och hjärta, men som sagt, balansen mellan att låta djuren vara djur och att göra historien (de måste ju prata) är väldigt lyckad. Dock är den lite mer natur utan "Sugar coating", så det är mycket bättre att låta de små barnen se Disneys klassiker istället.

35 känns förövrigt jättevuxet, men det har en stor fördel, att känslan av att "Jag måste banne mig inte" som jag fick när jag fyllde 30 har blivit starkare. Just nu börjar jag att släppa saker som bara är svarta dränerande hål, och lägga tid på det som jag verkligen mår bra av.

Dessutom har tröttheten efter banketten gett med sig, så nu är det dags att göra allt kul och/eller viktigt som kom i skuggan av banketten. Dessutom så är det dags att fixa till sommargarderoben, jag är ju inte riktigt kompis med värmen. Så, som "The Doctor" skulle säga:


Syntolkning-Den tionde Doktorn säger "Allons-y", vänder sig om och går iväg mot en explosion


1 kommentar:

  1. Jag hade fördomar om Djungelboken men har bara hört bra recensioner så jag blir riktigt pepp :D

    SvaraRadera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.