torsdag 4 juni 2015

Vidare

Övergångstid-mellan vår och sommar, och för mig mellan studier och jobbsökande. Igår skrev jag tenta på kursen jag har läst i vår. Jag hade två skräpdagar känslomässigt innan, men när jag väl satt på tentan så kändes det mer okej än jag trodde. Det brukar vara så för mig, att saker känns bättre när jag väl sitter där. Jag tog det lugnt och gjorde mitt bästa.

Nu är det tillbaka till livet som arbetssökande igen. Det är lite blandade känslor och kilovis med tung byråkrati i början, men det känns positivt. Samtidigt fortsätter arbetet med att hitta tillbaka till mig själv och balansen. Sommaren kan vara väldigt snäll mot själen på det sättet, och viktigast är att jag inte tappar bort människovärdet i jobbsökandet, för det är lätt.

4 kommentarer:

 1. Jag önskar dig all lycka till i jobbsökandet! Söker själv jobb i nuläget samtidigt som slutet av studierna, och det svåraste har aldrig varit att tycka om sig själv "trots" arbetslösheten utan vad andra ska tycka. När man väl börjar tänka runt det att ingen bryr sig egentligen om detta och ignorera de som gör det (negativa) så funkar det ypperligt.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Linnea =) Min plan är att lova alla att meddela när jag får ett jobb så blir det bättre. Vi får peppa varandra under resans gång.

   Radera
 2. Good luck - both with the exam and the job search.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you-I'm gonna do my best. That's all I can do.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.