lördag 18 juli 2015

Om att bli förälskad i en låt

Ni vet när man hör en låt för första gången och blir så tagen att man spelar den om och om igen? Det var ganska länge sedan det hände för mig, men det hände-i spinningsalen av alla ställen. Låten heter "Shut up and dance" och bandet heter Walk the moon. Från början var det nog associationen till 12:e Doktorn (vag men iallafall), men när jag kom hem och lyssnade på låten ordentligt så påminde känslan i låten om när jag träffade Goron. Lite mötet mellan nörden (han) och nördtjejen som glömt bort hur man lever och trodde att hon skulle vara ensam hela livet (jag). Ganska skönt att få den påminnelsen, att jag är i framtiden jag inte trodde skulle hända.

Det enda som hade varit annorlunda om jag hade skrivit låten hade väl varit att det hade varit "This Goron" istället för "This woman" och att istället för dans hade låten handlat om att falla för någon under ett korsstygnsbroderi på ett tekniskt museum =)

Det har gjorts ett helt gäng fan-videos på låten så jag bjuder på två: En med 11:e doktorn och River Song, för att den är fint klippt och låten passar så bra till deras relation. En med Marvel-dans, för den var lite kul helt enkelt.
4 kommentarer:

 1. Den är jättebra, jag fastnade första gången jag hörde den på radio :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är dålig på att lyssna på radio, men visst fastnar den direkt =)

   Radera
 2. Åhh! Bäst låt! Blir asglad när jag hör den varje gång! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här =) Ibland behöver jag musik som inte förändrar världen utan bara gör mig asglad =) Vi känner ju inte varandra, men det här känns som din typ av låt =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.