söndag 1 juni 2014

Varför detta mycket väl kan vara Mitt bästa år+ sammanfattning Maj och Uppstart Juni

För er som är nytillkomna läsare så håller jag på med en utmaning som heter "Mitt bästa år". Det kommer från min almanacka och handlar om att man utmanar olika sidor av sig själv varje månad. Den månad var tanken att rensa kropp och själ. Det har inte blivit så mycket av med kroppen. Själen var tanken att tänka snälla tankar. De tankar jag valde var:
 • Jag accepterar och tycker om min kropp
 • Det som blir gjort blir gjort
Det är inte så att jag har kunnat leva efter de tankarna fullt ut. Dock har jag märkt att jag har lättare att skaka av mig negativa tankar. De kommer men de virvlar inte längre fram och tillbaka i huvudet. Så ett steg åt rätt håll.

Jag har också uppfyllt en av de stora drömmarna i år och blivit sambo med Goron =) Det är ovant men det känns väldigt bra. Vi hade tänkt vänta en månad men eftersom han inte får köra bil pga sin knäoperation, så tog han sina två katter och flyttade hit, så tar vi resten av hans grejer senare när benet är bra. Det känns fint att få ha hans sällskap nästan jämt, även om vi två, som har ganska stor dels ensamvarg i oss, behöver lite tid att vänja oss och det behöver våra katter också. Igår skrattade vi och sade att vi känner oss som i filmen "Dina, mina och våra".

Så Junis tema är drömmar. Det blir lite svårt i och med att jag uppfyllde en av mina stora drömmar redan i maj. Så den får jag återkomma till. 

4 kommentarer:

 1. Grattis och lycka till med sambolivet! :) //S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, mystiska S

   Radera
  2. Inte så mystisk ju :) *gläds med din nyhet hela vägen från Norrköping*

   Radera
  3. Då gissade jag rätt =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.