torsdag 31 juli 2014

Mitt bästa år sammanfattning Juli "Lek och skratt"

Ännu en månad har förflutit. Denna månad var temat "Lek och skratt". Nu har jag jobbat större delen av den, och då blir det inte så mycket spontanitet på gång. Nu har jag ju semester och då har det blivit lite bättre. Igår, efter en morgon med lite trist start, så bestämde vi oss för att gå på Skansen. Dock började det åska och regna när vi var på väg så vi ändrade planerna och åkte till Östasiatiska Museet istället. Jag har inte varit där sedan 2002, när jag gick runt utställningarna och tittade på varenda föremål för att hitta ett koi-motiv till min tatuering. Det var trevligt, väldigt lugnt och dessutom ett "gammalt hederligt museum". Missförstå mig rätt, det är fint och bra med interaktion och familjevänligt, men ibland är det så skönt med föremål i montrar i gamla stenhus. Min personliga favorit var Japan-utställningen.


Nästa punkt på programmet igår kan kopplas ihop med såväl lek och skratt som Östasiatiska museet, nämligen Science fiction-bokhandeln. Det är som hemma för mig. Som jag sade till Goron när vi var där, jag har aldrig sett någon i vår ålder eller yngre som är uttråkade där. De som är negativa brukar vara föräldrar som inte förstår charmen med en hel bokhandel fylld ljuvligt nörderi. Denna gång landade filmen "Död snö", Zelda-manga och en t-shirt så nördig att Dr. Sheldon Cooper skulle rodna generat (ni ser den ovan). Jag kunde inte hålla mig från att köpa en t-shirt med logotypen från min barndoms favoritspel. 

I nästa inlägg så kommer vi att diskutera temat för augusti och om när jag bröt min konsert-torka i förra veckan.2 kommentarer:

  1. What fun. And I am looking forward to discovering your August theme too.

    SvaraRadera
    Svar
    1. It sure was =) I have uploaded the post now. It's a short one since I've been on my feet all day but it's there.

      Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.