onsdag 22 april 2015

Grön onsdag och nageltankarSå här års brukar de flesta vilja ha pastell-nyanser på naglarna. Jag, däremot, tycker att våren är en av de bästa tillfällena att köra på mörka färger eftersom solen tar fram det vackraste i dem och visar att de inte är svarta. Nu är inte dagens lack nästan-svart men ljuset tar fram guldet i det "La Royale" från Pahlish. En del bloggare har beskrivit det som "teal" men det där efter ett lager, vilket inte gör lacket rättvisa. Med två lager blir det en fantastisk, skogsgrön djup färg med guld i. Hade Elrond haft nagellack så hade han valt det här.

Bilden ovan visar bilden-flaskan jag håller i är 4056 "Butterfly dreams" från Depend, som jag har på tårna. Supersnyggt det med-passar min hudton perfekt.


8 kommentarer:

 1. Haha, underbar kommentar om Elrond. =) Undrar vad Galadriel hade valt? Att Sauron bär svart är väl en s k no brainer, hahaha. Jättehärlig färg och jag håller med, det är nu och under sommaren när solen verkligen lockar fram färg och skimmer som det är kul att bära de här riktigt mörka lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen till min blogg =) Jag gissar att Galadriel skulle välja något skirt-kanske "Pearly Frost" från Isadora eller någon blek guldfärg. Nu får jag idé till ett inlägg, vilka färger skulle karaktärer från "Sagan om Ringen" välja? Jag har ju trots allt en nördig blogg.

   Radera
 2. Vad tjusigt lack! Har inte tänkt på det där med att hur smart det är att ha mörkare toner nu på våren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Jag är en "mörka färger"-person året om, så jag har kommit på det. Det är inte många pasteller och knallfärger i min garderob.

   Radera
 3. Härlig nyans! Kul att du är med i mitt tema =) Och vore också nyfiken på vad de andra i Sagan om ringen hade valt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv-det är kul att vara med så det kanske blir av igen =) Angående "Sagan om Ringen"-inlägget så känner jag att det borde jag göra, men vi får se när och hur det blir. Kanske bara plåtar flaskorna och lacket på ett finger =)

   Radera
 4. Det ser fint ut! Och det där med ljuset och färgerna har du helt rätt i, det borde man (läs: jag) tänka mer på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Skrev det dels för att det är min åsikt, dels för att göra det mer tillåtande. Som jag skrev till Linnea ovan så är jag en person som gillar mörka färger, och smaken ändras ju inte totalt bara för att almanackan förändras.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.