onsdag 4 november 2015

Grön onsdag Isadora Velvet Matt Nails nr 821 "Green planet"

Jag gillar verkligen matta naglar. I mina ögon så ger de en tuff elegans till din stil. Så när Isadora lanserade Velvet Matt Nails så sprang jag runt i fyra butiker innan jag lyckades hitta det, på Ica Maxi av alla ställen. Det blev "Green planet" och "Vintage Wine" för att variera min lacksamling-som är ganska mycket essensen av ordet "blurple". "Green Planet" passar ju också jättebra till "Grön Onsdag" hos Karin, som äntligen fått komma hem med sin lille son. Ni får gärna skriva en trevlig hälsning till henne om ni vill, för hon och hennes sambo har verkligen kämpat på med lillkillen. 
Jag uppskattar verkligen den mörkgröna härliga färger-alltför många mörkgröna lack går lite för mycket åt blått eller teal för att jag ska vara nöjd. Vad gäller finishen kan jag säga att den känns som en sten som har slipats av vågorna eller en mjuk blyertspenna. På bilderna är det två lager utan vare sig under- eller topplack. Det gjorde tyvärr lacket lite lättchipat men det är smällar en får ta. Fördelen är dock att det inte blev märken efter lakanen  i det, även om jag målade på kvällen. Så jag rekommenderar lacket.

Vad tycker du? Vill du att jag visar "Vintage wine" också (fast inte på en grön onsdag)?

10 kommentarer:

 1. Ser superläckert ut - själv har jag lite svårt för matta lack, men med den här färgen kanske jag kan "övertalas". =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är helt underbar, jag planerar att ha den på en fest jag ska på. Det där med lack är så personlig, jag gillar t.ex. strängglitter =)

   Radera
 2. Ååh så läckert! Och tack för stödet! <3

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack så mycket =) Jag förstår känslan. Det var värt att gå i fyra affärer för att hitta =)

   Radera
 4. Jag som då bär samma lack med underlack, kan bara tala om att mitt chipade efter 1 dygn knappt iaf. lite visserligen men ändå. Urläckert är det hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din synpunkt. Jag tar alltid chippandet med en nypa salt, eftersom jag gör ganska många lackfientliga saker, men inte har hittat ett lack som är så snyggt att det får komma i vägen för mitt liv. Då är det troligen inte underlackets vara eller inte vara som gör det. Som sagt, jag får återkomma när jag har kört matt överlack över. För som du säger, det är så läckert.

   Radera
 5. Åh, den här färgen, och matt också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ungefär min reaktion när jag såg den :D

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.