onsdag 25 november 2015

Grön onsdag med höstens sista skittle

Tiden bara flyger iväg. På söndag är det första advent, men innan dess så är det dags att delta i Karins "Grön onsdag" men en skittle som hyllar hösten, innan jag vinkar farväl för den här gången och förbereder för vinter och jul-även om mitt julpynt snarare går åt hållet "vintermys" än "Hej tomtegubbar".


Från tumme till lillfinger-Isadora 824 "Vintage wine", Isadora 88 "Bronzing gold", Isadora 517 "Urban Green", Depend 390 och Isadora 821 "Green Planet"

"Urban green" och "Green planet" har fått sina egna inlägg tidigare, och Depend 390 är en grön favorit. Att "Vintage wine" letade sig in beror på att idén till höst-skittle kom att att jag var bjuden på 50-årsfest och ville göra en grön lackning som inte skar sig till mina röda strumpbyxor. Så in med vinrött och guld och voila =) Jag är nöjd med färgkombinationen, skittles är kul. Att detta blir sista "höstlackningen" för i år betyder ingalunda sista gröna onsdagen, det finns ju vintergröna växter ;-)
8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Thank you =) I thought it brought a happy fall feeling to it =)

   Radera
 2. Snyggt - skittles är roliga att göra och att bära. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Håller med, dessutom är skittles ett bra sätt att få användning för alla lack som lätt hamnar längst bak i garderoben.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack så mycket =) Kul att vara med igen =)

   Radera
 4. Fint! Gillar skittles. Har många lack som jag inte vill bära på egen hand, t.ex. för starka färger, perfekta till skittles. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =) Har inte så många lack i så starka färger, men upplever att olika lack i skittles kan förhöja varandra :)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.