lördag 7 november 2015

Kämpa-tid och Crimson Peak

Ska gårdagen få ett soundtrack så får det bli Per Gessles "Här kommer alla känslorna på en och samma gång". Goron fick dåliga nyheter ("Allvarligt men det löser sig" var hans egna ord om saken). Han vill inte att vi går in på det i sociala medier just nu (kan dock lugna alla med att det är ingen fara för liv och hälsa). Dåliga nyheter är alltid jobbigt, men vi ska lösa det och kämpa på tillsammans. För att orka är min plan dock att bygga upp ett team av vänner omkring mig, som kan backa upp mig så att jag kan stötta Goron. Det gör jag med glädje, för hur tufft det än är, så försöker han kämpa och se till att må bra.

Jag var vissen och övervägde om vi skulle ställa in det planerade biobesöket. Då var Goron klok och sade att dels ville han verkligen inte ställa in, dels hade vi redan betalt, dels kunde det nog vara precis vad vi behövde. Ibland så känner den mannen mig bättre än vad jag själv gör. Så iväg till Filmstaden för att titta på "Crimson Peak". Jag är egentligen lite för lättskrämd för skräckfilm, men det här är mer "gothic romance" så då går det bra. Dessutom var filmen visuellt hänförande, och jag är tveksam till om Tom Hiddleston har varit bättre. Hela huvudrollstrion med Tom Hiddleston, Mia Wasikowska (som har en underbar kombo av flickaktig sårbarhet och redighet i sitt spel) och Jessica Chastain var förövrigt helt fantastisk.

2 kommentarer:

  1. I hope Goron's news can be dealt with and that you are both feeling better.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you for your kindness, from me and Goron =) He's quite a fighter and we've got each other. Being honest about it just makes things a little bit easier. Plus, he has started to find solutions that will work in the long run, and that makes me proud =)

      Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.