lördag 8 oktober 2016

Vad hände?

Nästan en månad sedan jag skrev i bloggen senast. Vad hände? Det var länge sedan jag gjorde ett sådant här långt uppehåll. Det hade jag inte tänkt alls. I övrigt så händer det saker. Jag lever i ett sådant skede av mitt liv att jag försöker att planera min framtid och samtidigt njuta av vardagen och leva i nuet. På det psykiska planet, som är det ni kommer att få mest av här, så försöker jag skaka av mig känslor av att vara lättirriterad och gnisslig, samt gammal och trött. Det är jag alldeles för ung och vacker för ;-)

Bloggmässigt så tänker jag återvända till nagelbloggandet, om inte annat så för att hålla liv i bloggen, men det blir lite mer på mina villkor och inte lika regelbundet som förut.
Då vandrar vi vidare.

4 kommentarer:

 1. Planning for the future and enjoying the now sounds wonderful to me.

  SvaraRadera
  Svar
  1. It is wonderful, and should be. It's when they're being tangled and one becomes an obstacle for the other that the going gets tough.

   Radera
 2. Jag har typ glömt att jag ens har en blogg den senaste tiden, haha! Men kommer ändå inte på nåt att blogga om just nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vissa perioder har en inget att säga, och i mina ögon är det mycket bättre att ta en paus än att skriva laj-laj bara för att uppdatera.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.