torsdag 7 maj 2015

Fellowship of the nails del 2 *Spoilers*


"The fellowship of the nails" fortsätter, denna gång blir det två kämpar på G. Av en ren slump. Berätta gärna vad du tycker i kommentarerna.


Gandalf

Gandalf går ju från "Gandalf den grå" till "Gandalf den vite" så det får bli den här skittlen från i somras. Gråskala funkar ju till alla färger, vilket ju är rätt val för en trollkarl som rör sig i väldigt blandade kretsar. På lillfingret har jag Isadora 103 "Pearly frost", på ringfingret Depend "223", på långfingret ett Depend-lack som har några år på nacken så tyvärr har numret skavts bort på flaskan, på pekfingret Isadora 740 "Dynasty" och på tummen Maybelline forever strong 700 "Black is black". Dessutom har flera av lacken fått lite mattande överlack från Make Up Store.


Gimli

Grått med två nyanser av metall (guld och koppar)-det självklara dvärgnagellacket Pahlish "The Oldest questrion". Matchar både yxan, rustningen och naturligtvis Gimlis stolther-skägget. Extra kul att "The Oldest questrion" (vars namn är en hyllning till "Doctor Who") innehåller hexagoner, som är de former dvärgarna har tilldelats i filmerna, och guldcirklar, eller är det mynt?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.