onsdag 17 juni 2015

Grön onsdag och "fellowship of the nails" *spoilers lord of the rings*

Lugn alla icke-nageltokiga läsare, jag håller inte på att göra om bloggen till en nagelblogg, men naglar en av de saker som jag tycker är kul. Hade egentligen inte tänkt vara med på Grön Onsdag, men när Karin som driver "Vacker och underbar" orkar engagera sig, trots att hon fick barn för några veckor sedan så ska inte jag vara sämre (skicka lite positiva vibbar åt hennes håll ,eftersom hennes lilla familj äntligen är hemma :) ) Så passade på att fortsätta mitt "fellowship of the nails"-tema. Denna gång är vi framme vid Peregrin Took, eller Pippin som han kallas.


Pippin börjar ju som en ganska obekymrad lustigkurre i den första filmen, men vänder sedan när han både tar värvning i Gondor och lyckas att rädda livet på Faramir. När jag gjorde naglarna tänkte på neongrönt, i och med att hobbitar älskar grönt och han är lite crazy sådär av knallfärgen. Det svartvita är Gondors färger. 

Grunden är Sensity 45 "Te verde" (vete sjutton om jag hade druckit ett te med den färgen då). Ett märke jag ramlade på på Ica Maxi. Ganska trevligt och lättmålat, även om jag har lite svårt för parfymerade lack. Tror inte riktigt på att kamoflera en lukt med en doft om ni förstår. Dessutom verkar det åldras fort, till skillnad från t.ex. Isadoras lack som klarar två istider och en zombie-apokalyps ;-) Över det har jag lagt Isadoras graffiti-lack 801 "Black Tag" och 802 "White art". Tyvärr verkar både "Black Tag" och "Te verde" sjunga på sista versen, men bättre sorti än "Grön onsdag" kan jag inte tänka mig :)


6 kommentarer:

 1. Jättecool kombo! Och tack fina du för dina positiva vibbar! <3

  SvaraRadera
 2. Pippin och Faramir, två av mina favvisar i Lord of the rings. =) Och jättefin nail art, väl passande för Pippin. =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också ett gott öga till Faramir =) Ska erkänna att hobbitarna är svårast men till slut kom jag på något. När jag har gjort brödraskapet så kommer jag att låta mina läsare rösta på två karaktärer, så du får hålla dig framme och lägga en röst på Faramir då =)

   Radera
 3. Som den gamla tant jag är så fattar jag inte vad ni snackar om, men jag vet att manikyren var cool. Har själv ramlat på te verde;) älskar kulören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag förstår att det kan vara lite förvirrande. Det jag är att jag låter inspireras av karaktärer från "Sagan om Ringen" av Tolkien, som du kan har hört talas om även om du inte har läst den eller sett filmerna. Tack för berömmet =) Det är en kul färg =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.