onsdag 9 september 2015

Grön och magnetisk onsdag-Isadora 854 Opposites attractDags för Grön Onsdag hos Karin (Vacker & Underbar) igen. Förra veckan visade jag något alldeles nyinköpt, den här veckan blir det ett gammalt lack. Magnetlack känns lite som nagelstilen som kom, gick och aldrig blev någon hit. Jag hann iallafall köpa ett Isadora 854 "Opposites attract", som jag visar här. Det är ganska lätt att måla, bara en har tålamod och håller magneten tillräckligt länge. Det här är en skön grön färg också, inte hysteriskt glad men heller inte dammig. Passar mig perfekt just nu. Våg-effekten som magneten ger får mig att tänka på ett stim av små abborrar på jakt.

Gå in hos Karin så hittar ni fler gröna lack.

10 kommentarer:

 1. jag håller med det försvann bara så fort , men jag har ett från Isadora jag också , tycker det är fint!!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, dock var jag inne på starkare färger när de kom. Hade det funnits idag hade jag nog köpt fler, plus olika mönster i magneten (hade gärna haft den stjärnmönstrade). men, nu har jag ett =)

   Radera
 2. Fin färg och lite roligt med effekten - men inte heller hos mig blev dessa en stor hit...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju lite jobb med målandet. Svårt för alla som inte har oceaner av tid (och vem har det?)

   Radera
 3. Fint, jag har några fr Loreal tror jag. Kommer nog igen. Jag har iaf haft det i 2 omgångar i mitt liv. Som utsvängda brallor typ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Loreals såg jag nog aldrig. Var de fina? Vi får se hur det blir. Utsvängda brallor väntar alldeles för länge tycker jag =)

   Radera
 4. Svar
  1. Tack =) Ja, jag tycker att Isadora skulle plocka upp den här nyansen igen i någon form =)

   Radera
 5. Underbar grön nyans och jag älskar mönstret :)
  Ja vad hände riktigt med magnet lacken... har några stycken men nu är de mitt i allt borta överallt.. nå, tur man fick tag i några ;) De flesta jag har kommer faktiskt från IsaDora :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Det undrar jag också-känns som att många andra lacktrender får en renässans men de här försvann väldigt fort.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.