onsdag 23 december 2015

Grön onsdag i ljusa toner

Dagen före julafton och dags för en grön onsdag hos Karin på "Vacker och Underbar". Jag beundrar henne för hur hon har orkat med det tuffa året hon har haft, så när du ändå är inne och tittar på gröna naglar, skicka gärna lite julkärlek också =) Mitt lack denna vecka bjuder kanske mer på vintermys än julstämning, men det är lite så julpyntande fungerar hemma hos mig. Min inspiration kommer från glittrande snö (som jag saknar), men också från laven i ljusstaken (det vi kallar vitmossa är i själva verket en lav, vilket demonstreras av en utbildad biogeovetare (dock inte jag) här) Great minds think alike, för Lottsky gjorde inlägg med ljusa naglar i vintertid tidigare i år.


Det gröna lacket är Pahlish "Singin' in the garden" som jag visade på egen hand här, och det vita är det finaste vita lacket jag vet, Isadora 103 "Pearly frost". Jag har dessutom lackat med Depend 363, vilket blev fint i levande livet men det gick verkligen inte att fånga (Pamsan gjorde ett försök här) Nedan ser ni ett försök att fånga glittret.


Det är osäkert hur det blir det med kommande "Grön onsdag", men jag planerar att göra någon form av julnaglar, och det kommer nog att komma upp i bloggen.


6 kommentarer:

 1. Fint iaf, depends 363 är ju så fint att lägga uppepå. Själv saknar jag inte snö, tycker det är överreklamerat;) vill ha vååår..Kram på dej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Det kommer definitivt att bli mer 363 under 2016 :) Ska jag vara ärlig är jag kluven till snön. Visst ställer den till med bekymmer och tar med sin elaka brorsa halkan, men samtidigt så ger den ju lite välbehövligt ljus och mjukhet till en mörk tid som lätt blir hård. God JUl =)

   Radera
 2. Great minds indeed... =) Jag gillar't skarpt, känns som is och frostiga ytor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Jag har insett att om min julstil vore en julsång, skulle den bli en blandning av "White Christmas" och "The holly and the ivy".

   Radera
 3. Svar
  1. Tack så mycket och en god jul till dig med =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.