söndag 2 november 2014

Samhain och ombytta roller i Nerdwana

Veckan som gått har varit tung och slitig. Därför var det en ovan känsla att vara bortbjuden direkt efter jobbet. Egentligen tycker jag om att vara bortbjuden, det tar bara lite tid för mig att koppla bort jobbet och gå över i privat och festlig stämning. Goron var dock snäll och hämtade mig att jag hann byta om och hämta knytismaten i godan ro.

Samhain är något som är en tradition i en del av min vänkrets. Vad Samhain är kan ni läsa om här. Den Samhain vi firar har dock vuxit fram till något annat. Som det står i inbjudan-"Ingen behöver tro på någonting, bara vi respekterar varandra". Så i den här tappning tänder man ljus för det man önskar, och sedan har vi knytkalas och pratar. Det blev en skön kväll/natt (kom hem klockan 3) som både innehöll andaktsfull stämning när alla ljus tändes, och att Alvfurstinnan fick ett av sina episka och smittsamma skrattanfall. Det slutade med att hon satt och skrattade så hon kiknade och nästan trillade av puffen vi satt på, och jag satt bredvid och skrattade så att min mascara var all over the place.

Dessutom har det varit ombytta roller i Nerdwana. Goron jobbade helg (jätteviktig EU-kurs som han måste ta) och jag var ledig. Jättekonstig känsla men det blev bra ändå. Tyvärr missade vi Comic Con Gamex men vi samlar våra krafter (och pengar) till Scifi-mässan nästa månadsskifte.

Har varit trött idag och känslorna har legat på ytan. Som tur är har jag världens bästa lyssnare som sambo, så han har tagit hand om mig.

2 kommentarer:

  1. I sounds like a wonderful evening - and laughter never goes astray. And I love that Goron is such a good listener.

    SvaraRadera
    Svar
    1. He is, and that's so helpful right now. It helps to have someone to listen to.

      Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.