tisdag 10 mars 2015

Öppet brev till min magkänsla

Kära Magkänsla,

Jag ber om ursäkt för att jag inte lyssnade på dig. Det är bara det att ibland så är det inte så lätt att skilja dina goda råd från den sviktande självkänslan, som ömsom peppar och ömsom dissar mig totalt. Nu vågade jag och provade jobbet. Det fungerade inte för mig, vilket du försökte att berätta för mig genom att skicka mig vågor av nervositet och oro.

Till mitt försvar så lärde jag mig mycket om mig själv av denna erfarenhet. Om vad som fungerar och vad som inte fungerar för mig. Om du tycker att jag är luddig så är det på grund av tystnadsplikten. Som sagt, jag lärde mig mycket och nu letar jag vidare efter ett nytt jobb och fortsätter att kämpa på för att bygga vidare på mitt och Gorons liv.

Hoppas på ett bra samarbete i framtiden, kära Magkänsla.

Hälsningar,
CrimsonAnna

6 kommentarer:

 1. Lycka till med allt du vill ta dig för! Jag vet av erfarenhet att det är sjukt tärande att vara på fel jobb.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram tillbaka =) Nej, det har jag också lärt mig den hårda vägen. Så nu är det tillbaka till ruta ett och sökande.

   Radera
 2. Good luck indeed. It is amazing how often the 'gut' is right. Very right.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, it is amazing. I'm really glad I listened to it when I got together with Goron. In this case, I just wished I would have payed more attention to it. I've learned something.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack så mycket Solveig och välkommen till min blogg. Jag kände att jag ville inte skriva ett klassiskt "nu gick det åt skogen"-inlägg men samtidigt skriva om vad som hände inom ramen för tystnadsplikten. Man har inte roligare än man gör sig.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.