onsdag 1 april 2015

En fullsmockad dag jag klarade =)

Mars sista dag blev en fullsmockad dag. Nu har jag börjat plugga igen för första gången på tio år. Lite ovant och konstigt känns det allt, men jag slapp känna det ensam eftersom jag hittade en kursare jag pluggade med för tio år sedan också. "Skönt att träffa någon jag känner" var vår gemensamma reaktion. Själva ämnet (juridik) känns mycket intressant även om det är som att kliva in i en ny värld. Oavsett vad som händer så är det här en kurs jag kommer att ha nytta av.

Dock är allt inte en dans på rosor, tyvärr så är mina beställda kursböcker försenade. Det kändes ju sådär, men jag tror att jag ska kunna läsa in mig och ordna ett godkänt resultat iallafall. Dock lyckades jag mildra skadan genom att klicka mig in på mitt lokala bibliotek och låna en lagbok, så nu har jag lagtext tills den dagen då mina böcker trillar in.

Efter en stund hemma, så åkte jag in till stan för ytterligare ett fantasy-möte. Jag kan inte avslöja allt, bara att det var ett sprudlande kreativt möte. Har dessutom upptäckt ett underbart café, Café Ritorno på Dalagatan. Ett riktigt, hederligt kreativt café, med blandad konst på väggarna, och stolar med patina. Dessutom, hur kan ett café som både har ekologiskt te och ett akvarium vara annat än bra?

Det känns så härligt att ha klarat en fullmatad dag och inte vara helt slut efteråt. Den självkänsle-boosten behöver jag.

6 kommentarer:

 1. Det låter som en skitbra dag! Vad intressant att ni återförenades som studiekamrater efter 10 år. Vad ledde hen in på samma bana? Och vad läste ni tillsammans för 10 år sen?

  Sprudlande kreativa möten låter fantastiskt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi läste biogeo (biologisk-geovetenskaplig utbildning) för tio år. Det är en väldigt intressant utbildning med en tuff arbetsmarknad, och det är en bra kombination att kombinera med juridik.

   Radera
 2. Long may your ego esteem remained boosted. And yay for creative meetings.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you =) It seems that every meeting, regardless of what we do, is creative in my society,

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.