onsdag 29 juli 2015

Grön onsdag "Plant we all just get along" Pretty &Polished- och "Fellowship of the nails"


Idag blir det en äkta "nerds collide", dagen till ära. Lacket idag heter "Plant we all just get along?", kommer från Pretty & Polished och är inspirerat av Marvels trädvarelse Groot, för gemene hen mest känd från filmen "Guardians of the Galaxy". Eftersom jag är vegetarian och matnörd så kan det även reflektera hur jag känner för människors olika matvanor också. Dessutom så har jag valt det som Aragorns lack i "Fellowship of the nails" och veckan s bidrag till Vacker och underbars "Grön onsdag". Aragorn kan ju, utbygdsjägare som han är, undvika att synas, och det här lacket är det diskretaste glitterlack jag har mött. Men trots allt är han ju konungen, och klart att kungen behöver lite glitter.

Nog nördsnackat, hur är lacket? När jag köpte det från Edgy Polish (min butik vad gäller indielack) så beskrevs det som ett matt lack med grönt glitter, Det kan jag gå med på, med förtydligandet sidenmatt. Det är lite samma skimmer som i Depends "Garden dreams", och den finishen tycker jag verkligen om.  De nackdelar jag upplever är att det är lite tunt och att jag fick fiska lite efter glittret. Som helhet dock ett fint lack. Kanske inte den gladaste av färger, men jag tror inte på forcerad glädje och tvångstrevlighet. Ibland är det de lugna färgerna som gör godast för själen.

6 kommentarer:

 1. Kanske skulle behövt underkläder för att komma till sin rätt, men fina färger =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, tänkte inte ens på underkläder här. Gillade den bruna nyansen mer än jag trodde. Jag får prova det med någon spännande färg-kanske något för kommande gröna onsdagar ? =)

   Radera
 2. I like! Så kul att se dina Midgårdstolkningar. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Jag gör vad jag kan. Inte så många kvar nu.

   Radera
 3. Åh jag gillar detta! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar =) Jag också-det är lite kul =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.