onsdag 12 augusti 2015

Grön onsdag-Marvelnaglar


Naglar med nördinspiration har blivit lite av min nisch på Karins Gröna Onsdag. Just nu är jag inne i en period där den färg jag tilltalas mest av är mörkgrönt, och som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag planer på att sy en Loki-inspirerad klänning. Så det fick bli Marvel på naglarna idag (jag fick lite känslan av Rogues dräkt när jag fotade naglarna).

Det jag har gjort är att jag har lackat naglarna med Depend 416 (fin ljus guldfärg) och sedan har jag gett dem ett lager av Pahlish "La Royale" som jag visat ensamt här. På tummen använde jag en vinyl från nails redesigned som effekt. Det är första gången jag provade vinyls och hade jag varit lite mer tålmodig med att låta Depend-lacket torka hade det blivit riktigt fint. Jag är nöjd med att prova underkläder till det här lacket, jag köpte det som skogsgrönt, och guldet tar bort lite av den teal-ton som ibland slår igenom och som jag inte riktigt uppskattar.  Närbild på tummen. Av någon anledning så dök barnvisan "Var är tummen?" upp i huvudet.

Kan också glädja mina läsare med att jag mår bättre. Tomheten har dragit vidare. Så är det nu, den får hälsa på, men bygger den bo schasar jag ut den.

10 kommentarer:

 1. Härlig grön nyans, är mer DC men kan uppskatta Marvel för det. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, guld + grönt blev väldigt bra =) Jag gillar DC också. Tack för inspirationen, borde kanske göra Poison Ivy-naglar någon onsdag (min favoritkaraktär och så är hon ju grön) =)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack så mycket =) Jag borde nog prova detta med underkläder till lacket lite oftare =)

   Radera
 3. Snyggt! Vinyler är ju helt klart en hit, vill också pröva. Läser att du gillar Poison Ivy, gjorde faktiskt en sån nail art för någon månad sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Jag köpte mina från Edgy Polish och det var enklare än jag trodde, bara en har tålamod att låta lacket i basen torka. Jag kommer ihåg din Poison Ivy nail art, och den var väldigt snygg =) Kommer kanske att göra en, ska bara hitta en idé som är snygg utan att vara en ripoff =)

   Radera
 4. Svar
  1. Tackar-det är dem. Kul sätt att piffa till ett lack en har haft några dagar =)

   Radera
 5. fint! gillar grönt och guld ihop, var en fin djup grön. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =) Jag gillar också mörkgrönt och guld tillsammans. Det blev riktigt bra med guldunderkläderna =)

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.