måndag 28 september 2015

Blå måndag med CrowsToes "Asgard"

Måndag igen, och dags för "Blå Måndag" hos Makeupbyblowfish (jag gillar verkligen det namnet). Idag blir det premiär på märket Crows Toes för mig. Ironiskt nog när "min" webshop för nagelprylar, Edgy Polish, säljer ut det (eftersom Katarina, som driver den, bestämt sig för att bli ännu mer noggrann med säkerheten på nagellacken efter Mentality-skandalen. Lovvärt initiativ). Men men, hur som helst fick jag tag på två lack från "9 realms"-kollektionen. Idag blir det "Asgard" som är treriksröset för saker jag gillar-Nordisk mytologi (det är de nio världarna som åsyftas i kollektionens namn), nagellack och Marvel. 


Foto inomhus

"Asgard" är ett ljusblått holo. Det ser ganska silvrigt ut inomhus eller i skuggan (lite Depend 2034:s fylligare kusin) men färgen djupnar lite i solen, vilket är lite kul. Regnbågarna (eller borde jag skriva Bifrost ;-) ) är riktigt fina, inte så linjära men snygga.


Foto utomhus för att fånga regnbågarna

Formulan är skön, lättlackad. Det krävs två lager men det är precis lagom. Jag gillar "sol-nyansen" en ljusblå färg som inte är mesig. Jag tycker att vi avslutar det här Asgard-inlägget med en sång


8 kommentarer:

 1. Mycket vackert! Jag hoppade dessvärre över detta när jag gick loss på Edgys rea, var ju så många lack jag ville ha :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket =) Jag förstår känslan, det är en väldigt rolig rea =) Som sagt, kunde inte motstå att köpa det och "Midgard" med tanke på namnen.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack så mycket =) Ja, det är lite läckert =)

   Radera
 3. Mycket fint och bara lacknamnet i sig gör ju det här värt att köpa. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så tänkte jag också =) Har ju inget val som viking och dessutom med "Thor" som favorit bland Marvelhjältarna =)

   Radera
 4. Jag fattar ju som vanligt inte vad du pratar om, världar, Marvel och sånt, men lika glad i lacket ändå. Supertjusigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Det är inte, och kommer aldrig att bli, ett krav att förstå alla mina referenser, men jag är lite nyfiken varför du känner ett behov att påtala att du inte gör det varje vecka. Ditt omdöme om lacket i sig räcker jättefint.

   Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.