måndag 1 september 2014

Mitt bästa år September "Min nya komfortzon"

Ny månad, september, en månad som smakar klar, frisk luft och nystart. Temat för denna månad är "Min nya komfortzon". Det är en uppmuntran att prova nya saker, allt ifrån en ny träningsform till att bära en ny stil. Nu stundar det saker i mitt liv som gör att jag kommer att bli tvungen att gå utanför min komfortzon. Bland annat så kan det hända saker på jobbfronten, men det är saker som ännu är i väven, som det så vackert heter i "Sagan om Valhalla". Dessutom är det dags att byta glasögon och klippa sig, och då kanske jag vågar något nytt.

Redan idag har jag klivit utanför komfort-zonen i bloggen. Jag har aldrig provat att ha bakgrundsfärgen guldbrun i bloggen. Nu provar jag idag. Vi får se vad jag provar för nytt imorgon. Vad det än blir, har jag ju skapat en ny komfortzon i och med att jag för första gången i mitt liv blivit sambo.

2 kommentarer:

  1. I like your golden background - and hope the cohabiting continues to go well. And continues to give comfort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you, and thanks again for teaching me the english word "cohabit". It is comforting at the moment, though the universe has decided to test us. Maybe I'll write about it in the blog later.

      Radera

Jag svarar kommentarerna här i min blogg så att alla har chansen att hänga med i diskussionerna.